Gør det nemmere med online OIOUBL

Har du en forretning som du gerne vil kunne have overblik over fra lager til salg? Så bør du overveje et system, som gør det nemmere for dig at styre arbejdsflowet. Du kan nemlig få it løsninger, som integrerer alle elementer af forretningens vigtige arbejdsopgaver og samlet set få overblik over forretningen. Når du har din forretning, har du sikkert også hørt om det nye format som er blevet standarden for alle væsentlige forretningsdokumenter, nemlig OIOUBL. OIOUBL pakken inkluderer den samlede pakke af forretningsdokumenter som understøtter den basale købsproces og er f.eks. katalogforespørgsel, Ordre, ordrebekræftelse, faktura, kreditnota og meget, meget mere.

OIOUBL er faktisk en dansk tilpasning til de internationale standard formater, som er designet til at gøre arbejdsprocessen nemmere. Fordelen er i særlig grad at alle dokumenter bliver standardiseret til forskellige brug. Derfor kan disse dokumenter også bruges på tværs af landegrænser, hvilket er en fordel hvis man handler meget med udenlandske kunder. Du er som vareleverandør også ansvarlig for at aflevere fakturaer og kreditnotaer som er i dette format til f.eks. det offentlige system. Folketinget vedtog nemlig i 2011 at alle dokumenter til det offentlige skal være i dette format. Læs mere om oioubl online her.

Hos Navipartner kan du få en smart online it-løsning, hvor alle dokumenter er online og elektronisk i OIOUBL format. Dette gør det nemmere for dig at fremsende de vigtige dokumenter til dine kunder elektronisk, og samtidig sørge for at de er i det rigtige format. På den måde kan man langt nemmere automatisere købsprocessen ved at gøre den elektronisk og online. Du får langt større overblik over hvad der er solgt, og hvad der er sendt afsted.

Her kan du booke et møde med

Navipartner.dk er din samarbejdspartner til forretningsløsninger baseret på it, og kan hjælpe dig med forskellige løsninger alt efter behov.