Er det for svært at komme ud med budskabet

Hvis man ejer en forening, forretning, butik eller noget helt fjerde, kan det godt være svært at komme ud med sit budskab til alle sine medlemmer eller kunder. Med en sms gateway kan man let kontakte alle over sms’er og derved komme ud med sine tilbud, informationer eller ideer. Mange foreninger og organisationer kunne godt bruge en sms gateway. Det kan være en god ide for mange at undersøge om de har brug for at købe sig en sms gateway ved et firma som udbyder denne service. Hvis man vil læse mere kan man læs mere her. Så kan man se om det er noget man gerne vil høre mere om.

mulighed for 2 vejs sms

2 vejs sms er et lidt teknisk begreb. Enkelt fortalt har man et simkort ved en udbyder. Hvis nogle skriver til det simkort, læses beskeden digitalt og bliver sendt til enes bruger-konto ved virksomheden. Med 2 vejs sms kan man så gå ind og læse den besked på enten sin e-mail eller på ens bruger-konto. Dette kan bruges for virksomheder som arbejder med at kunder eller medlemmer skal kunne sende sms’er til et nummer, hvor det skal gemmes digitalt og bruges til et bestemt formål.

Er du mere til at bruge din computer?

Mange foreninger og organisationer tænker over om det er muligt at sende eller modtage sms fra computer. Der findes firmaer som udbyder dette og det kunne sagtens være en mulighed, hvis det var noget man gik og manglede. Hvis man er interesseret i at høre mere om muligheden for sms fra computer kan man finde virksomheder på nettet som tilbyder denne service. Hvis det lyder interessant kan det være en god ide at kigge rundt på nettet og finde den udbyder som passer godt til dem som virksomhed. Der er mange muligheder, hvis man som virksomhed går og mangler en sms service til forskellige arbejdsområder.