Kurophold er en oplevelse af velvære, som alle ønsker at de kunne tage med sig hjem, og det kan rent faktisk lade sig gøre. Hos Wellmore kan man få præcis de wellness produkter, der skal til for at skabe velvære i sit eget hjem, hvor man kan lave sit eget lille private kurophold. Med wellness i hverdagen får man en tiltrængt pause og kan stresse helt af.

Wellness i haven

Når man taler om kurophold, får man billedet af en spa og en afslappende atmosfære. Det er imidlertid ikke alle, som har tiden til et sådant ophold. Ved at investere i et udespa bestemmer man selv, hvornår man vil tage en pause og nyde godt af lidt wellness. Hos Wellmore A/S kan man få flere varianter af netop et udespa og hermed skabe sit helt eget rum af wellness, som kan bruges så tit, som har lyst til, både sommer og vinter.

Udespa i flere varianter

Et udespa kan fås i flere forskellige størrelser og prisklasser hos Wellmore A/S, som har nogle af de bedste samt mest holdbare og ikke mindst slidstærke udespa. Selvom man ikke har den største have, skal man ikke fortvivle, for drømmen om et udespa kan gå i opfyldelse. Der findes udespa i mindre størrelser, som passer til en mindre familie. Såvel som der findes mindre udespa, kan man også få varianter i en anden prisklasse og med langt flere detaljer. Detaljer såsom massage, flerfarvet undervandslys samt højtalere er også ganske eksklusivt i de store spabade.

Pleje af udespa

På www.welmore.dk kan man finde en guide til, hvordan man bør rengøre sit udespa, da det er vigtigt at passe på sin investering. Hos denne forhandler kan man desuden finde forskellige plejeprodukter, som er egnede til de forskellige udespa. Der findes naturligvis forskelligt tilbehør til et udespa. Det er blandt andet tilbehør, som gør udespaen mere funktionel.