Hold uvelkomne væk med pigtråd

Det er ikke alle, der kan finde ud af, hvad der er mit, og hvad der er dit. For et normalt hjem kan det som regel være nok med en god lås eller en helt almindelig tyverialarm. Men for mennesker med værdier på deres grund uden for hjemmet, eller for virksomheder kan det være nødvendigt at omkranse grunden med et Pigtrådshegn. Pigtrådshegn kan være udformet på mange forskellige måder- Det fælles er dog, at det er hegn med pigtråd, og pigtråd har både en afskrækkende psykologisk effekt samt en vis effekt på fysikken, hvis man kommer i nærkontakt med det.

 

Pithegn holder alle væk

Et af de firmaer, der hjælper med at holde uvelkomne væk, er Pithegn, der producerer mange former for pigtrådshegn. Det kan være mindre låger eller dobbeltlåger til en ind- og udkørsel, gitterporte, rulleporte, svæveporte eller svingporte. Man kunne tro, at det var nemt at opsætte pigtråd, men det kræver en del specialviden. For det første er der regler, der skal afholdes på området, og for det andet er det ikke så nemt at omgås pigtråd, da det er beregnet til at holde folk væk. Der findes mange forskellige typer pigtråd, og Pithegn ved hvilke typer, der er beregnede til hvad.

Gør gammelt hegn nyt

Hvis et pigtrådshegn bliver for slidt, kan det ikke optimalt holde uvedkommende borte. Derfor kan det være godt at få det frisket op. Pithegn tilbyder en serviceaftale, der sikre en jævnlig vedligeholdelse uanset hvilken type pighegn, der er tale om. Pithegn har stor erfaring med pigtrådshegn til låger, porte, skydeporte samt til industrielle områder, hvor de både servicerer flethegn og maskinflet. Ved jævnligt at få serviceret sit pigtrådshegn, så kan levetiden øges til 20-30 år for helt enkel vedligeholdelse. Pithegn sidder parate ved telefonerne og giver gerne et tilbud på en servicegennemgang eller på et renoveret hegn. Pithegns hovedkontor ligger i Ringe på Fyn, men firmaet servicerer hele Danmark. I Ringebutikken har man mulighed for at se de mange forskellige produkter. Helt fra de små reservedele til de større komponenter. Der findes ligeledes et showroom for virksomheder på virksomhedens matrikel i Ringe. Man vil altid komme til at snakke med kvalificerede fagfolk, når man er i kontakt med Pithegn.