Søger du efter en ny tandlæge, og er tillid, faglighed og kvalitet vigtige i dit valg af tandlæge? Så kan du prøve at besøge Tandlæge Sorgenfri.

Hos Tandlæge Sorgenfri tager de godt imod nye patienter. Her bliver du modtaget af dygtige behandlere, som vil tage godt imod dig og sammen vil i finde ud af dine behov og ønsker. Ved første konsultation vil der derfor være ekstra god tid, således der også kan blive lagt en behandlingsplan.

Tandlægerne tilbyder høj kvalitet og faglighed til en fair pris, muligheder for rabatter og tilskud, og for dig der har lange arbejdsdage tilbyder de også lørdagsåbent.

Tandlægeskræk

Er du en af de mange der har tandlægeskræk, vil der blive taget hensyn til dette. Tandlægerne har stor erfaring i tandlægeskræk, og går langt for at tandlægebesøget og behandlingen skal være så tryg og god som mulig.
Der er mange der lider af tandlægeskræk, faktisk hele 4 ud af 10, har denne angst. Det skal tages alvorligt, og det gør Tandlæge Sorgenfri. De sørger for at i gennemgår hele proceduren inden, så du altid ved hvad der skal ske. I snakker om hvilke dele af behandlingen der er særlig angstfuld for dig, og så finder i ud af hvordan i bedst muligt kommer igennem behandlingen.
Alle behandlingsrummene er udstyret med TV i loftet og musikanlæg, så det er muligt for dig at slappe mere af. Måske se dit yndlingsprogram, eller lytte til beroligende musik.
Når du booker en tid, er et god idé at gøre opmærksom på at du har tandlægeskræk, så der kan gives ekstra tid til samtale.

Kig indenfor på klinikken

På vorestaender.dk kan du kigge rundt i klinikken ved hjælp af teknikken fra Google Streetview. Det er rigtig smart, og giver dig en god fornemmelse af klinikken. Du kan selvfølgelig også vælge at tage hen og besøge klinikken, som befinder sig i Kgs. Lyngby.