Skrevet: mandag 11 april, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Det er altid dejligt at kunne fyre lidt krudt af Nytårsaften, men jeg gør det nu også på andre tider af året, især hvis vi i familien har noget vi skal have fejret med bravur. Sidste gang jeg købte krudt, fandt jeg et sted på nettet der hed krudtteltet.dk, og de havde alt det vi lige ville have til Nytårsaften og vores store fest i januar. Jeg var glad for t jeg kunne købe det hele på nettet, og at krudtteltet, leverede det hele lige til døren. Det var dejligt ikke at skulle stå i kø et eller andet sted, så jeg i ro og mag, kunne finde lige netop den slags krudt og raketter jeg ønskede. Ikke bare havde de et stort udvalg, men det var også til fornuftige priser, og jeg syntes at jeg fik rigtig mange ting for mine penge.

Shop raketter og krudt online

Jeg syntes at der findes rigtig mange flotte raketter indenfor fyrværkeri og hos krudtteltet, så det var en ren fornøjelse at sidde og udvælge det vi skulle bruge – selv til børnene var der alt det hjertet kunne begære, og selv beskyttelsesbrillerne kunne vi købe med. Jeg har været fuldt ud tilfreds med alt det krudt og raketter jeg har købt hos krudtteltet.dk – der har ikke været en eneste fuser, så fuld valuta for pengene. Det er heller ikke sidste gang at jeg handler hos krudtteltet.dk, jeg sparer jo både penge og sparer mig for at stå i kø et eller andet sted.

Ikke-kategoriseret