Skrevet: lørdag 11 juni, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Sommeren står for døren, der skal tages en beslutning om hvor vi vil hen i Danmark, nu vi ikke vælger udlandet. Vi var enige om at Jylland skulle køres tynd, men at vi ikke kunne nå det på vores 14 dage vi havde til rådighed. Så det blev sådan ca. midt i Jylland, så kunne vi køre op eller ned, øst eller vest på, alt efter hvad vi havde lyst til.

Vi bookede i første omgang et 2 dages sommerophold på Hotel OPUS, så ville vi tage den videre derfra. Vi kendte Hotel OPUS fra tidligere, så vidste hvad der ventede os – et 5 stjernet hotel med alt hvad hjertet begærer, både hvad værelse og mad angår.

Sommerophold

Når nu vi skulle på ferie i Danmark, så skulle tingene også bare være i orden, derfor var vores valg også Hotel OPUS – det var en luksus som vi godt kunne lide på vores ferier. Vi har aldrig kunnet sætte en finger på noget som helst der, og rammerne var moderne. Børnene elsker når vi er på luksus hoteller, så de er også begyndt at glæde sig til vores sommer ophold på Hotel OPUS. Sidst vi var der, kræsede tjenerne omkring børnene, så de fik en super oplevelse af hotellet – det er noget af det vigtigste et hotel kan gøre, for det kan jo også være kommende gæster når de bliver voksne, for børnene husker hvordan de er blevet behandlet og har haft det – det er en erfaring vi har gjort os.

Ikke-kategoriseret