Reick Møbler er et dansk firma, som forhandler møbler til erhvervslivet, institutioner med mere. Uanset hvad man skal bruge af inventar til eksempelvis klasseværelset, kontoret eller kantinen, så er Reick leverandør heri. Reick Møbler har eksisteret siden 1987, og de har således en årelang erfaring indenfor sit felt, hvor de gennem tiderne har leveret møbler og inventar til store såvel som små kunder, der alle sætter pris på kvalitet og god rådgivning.

Reick Møbler har til huse i henholdsvis Esbjerg, Rødekro og Højer. Her ligger Reick Møblers 3 showrooms, som alle byder kunderne indenfor til en verden af funktionelle møbler i et lækkert design. Reick Møbler sætter en ære i god service, så uanset om man allerede har bestemt sig for at købe, eller om man først og fremmest vil snuse lidt, så står de dygtige medarbejdere altid klar med rådgivning og sparring til kunderne.

En af de ting som man finder i Reick Møblers store udvalg af møbler er konferenceborde. Et konference bord er særligt velegnet til, når flere mennesker skal ‘mødes om bordet’ eksempelvis, når der skal holdes møde eller, som bordet antyder, konference.
Et mødebord behøver slet ikke at være kedeligt. Uanset om det skal gemmes væk i et mødelokale, eller om det skal indgå som en del af et åbent kontormiljø, må det gerne være både funktionelt og lækkert i designet. Hvorfor ikke lade det matche resten af stilen, som findes i virksomheden, i stedet for at det falder fuldstændig ud.

Reick Møbler har flere forskellige typer af konferenceborde i sit sortiment. Nogle fåes med stole, andre uden og nogen har den funktion, at det er et flipbord, der kan foldes ud og foldes sammen helt efter behov. Vil man se mere på de mange flotte konferenceborde, kan man med rette klikke sig ind på webshoppen www.webshop.reick.dk