Der er ikke noget bedre end sommer. Det synes jeg i hvert fald ikke. Jeg kan tydeligt mærke på min krop, at jeg får meget mere energi om sommeren. Det har selvfølgelig også noget at gøre med, at man får mere sol, flere vitaminer og generelt bare er mere om sig. Men det gør også, at man kommer mere ud, og oplever mange flere ting, end man normalt får gjort.

Elsker at være uden for

Jeg er også en af dem, som virkelig godt kan lidt at være uden for. Jeg bruger både naturen, når jeg for eksempel løber en tur, eller cykler rundt på min cykel. Men jeg kan for eksempel også godt lide at sejle, hvilket sommeren jo også er den perfekte årstid for. Derfor håber jeg også altid på, at det bliver godt vejr. For det gør, at jeg kommer uden for, er aktiv hele dagen igennem og virkelig får noget ud af dagen. Det er selvfølgelig lidt en anden historie, når vejret ikke er så godt.