matchracer er til firmaevents og teambuilding, og med matchrace Aps kan du hjælpe dine ansatte med at arbejde bedre sammen. Når man er under pres, og skal tænke hurtigt, er det sjovt at se dynamikken i en gruppe, og hvem der indtager hvilke roller. I teambuilding handler det om, at man samlet får et bedre resultat, og hvordan man gør det afhænger af øvelsen, aktiviteten, redskaberne og så videre.

match racing har vist sig at være et sjovt og spændende indslag i en monotom arbejdsdag, hvor man ikke lige får de bedste stunder sammen. Her får man mulighed for at slippe sig løs på det åbne hav, og sammen med sine kollegaer og mod sine kollegaer kæmpe og hvem der kommer først. Alt efter hvad for et formål ens event har, kan man også tilpasse løsningen man finder herinde. Der skal nok være noget, som passer ind til ens behov.

Få et arrangement som passer til dit behov

Man kan blandt andet vælge mellem personale pakken, hvor der er fokus på at skabe sjove og udfordrende omgivelser, og have en konkurrence på samme tid. Super god ide, hvis man har mange nye ansatte, og man har brug for at de bliver rystet lidt sammen til en stærkere enhed. Det kræver ofte bare lige en tur ud i det uvante, og så har man ellers masser af ting og snakke om derfra. Man kan også gå med teambuilding, hvor der bliver lagt vægt på feeback, vidensdeling og mulighed for at lære om vinderkultur fra elitesejlere.

Du kan også gå med en VIP pakke, hvor man styrke forholdet mellem eventuelle kunder og samarbejdspartnere. Det kan typisk være for, at komme lidt tættere på hinanden rent personligt, og blive lidt mere vante til hinanden. Det har ofte vist sig, at have en personlig relation også kan have meget positive effekter på samarbejdet. En god løsning for alle som har en virksomhed kørende.