Der er mange måder at holde orden på og have overblik, og ikke mindst huske på vigtige mærkedage eller informationer. Men der er hjælp at hente, for hos Tavlespecialisten har de en løsning på, hvordan man kan få overblik og huske alle de vigtige informationer. Med en så enkel løsning som glastavler kan man få styr på sit rod.

Husk på glastavlen

I hjemmet såvel som på en arbejdsplads er en glastavle uundværlig, når man først en gang har haft fornøjelse af den. Der kan hænge både huskesedler og skemaer. Hos Tavlespecialisten kan man få tavler i alle størrelser og farver, og de kan tilmed monteres både horisontalt og vertikalt og derfor tilpasses din indretning. Man kan også finde pennehylder og diverse tilbehør til tavlen.


På kontoret eller mødelokalet er et whiteboard ikke til at undvære. Med et whiteboard kan medarbejderen synliggøre sin plan eller sine nye ideer, da det kan være fordelagtigt, hvis man kan gøre det både mundtligt og visuelt. Det er muligt at få whiteboards i flere forskellige farver, så de passer til et hvilket som helst kontormiljø. Udover at fungere som en tavle, kan den også bruges som en opslagstavle. Med magneter kan man hænge både sedler eller billeder op på tavlen, det kan være at der er kommet et postkort fra kollegaen i Thailand, som kan hænges op på tavlen.

Skærm og få ro

På et større kontor eller arbejdssted kan det være optimalt med en skærmvæg for at kunne indrette mindre afdelinger og rum. Det er ikke altid nemt at bevare koncentrationen, når man er flere personer side om side. Væggene har en akustisk effekt og er lydabsorberende, som er vigtigt i netop et åbent kontormiljø. Skærmvæggene kan bruges på mange måder, både som afskærmning, rumopdeling og som skrive ? eller opslagstavle.